7 tips för en hälsosam kropp och själ

7 tips för en hälsosam kropp och själ

Det finns flera sätt att hjälpa ditt mentala välbefinnande och inomhusplantor är ett av dem.

 1. Drick mycket vatten
  Att hålla sig hydratiserad ser till att din kropp hela tiden fungerar på en optimal nivå. Håll en flaska vatten med dig hela dagen för att göra det lättare.

 2. Få tillräckligt med zzz
  Sömn gör att din kropp kan läka och ladda, vilket ger dig mer energi nästa dag. Håll en konsekvent rytm för den mest optimala sömnen.

 3. Ät näringsrik mat
  Även om det kan kräva lite mer planering är livsmedel som är så nära som möjligt att vara från ett fält eller en gård vanligtvis mer näringsrika. Botanium erbjuder inomhus trädgårdar för alla växande behov. Njut av färska örter, grönsaker och blommor som odlas i din egen inomhusträdgård året runt - Botanium.se

 4. Hälsosam balans mellan arbete och privatliv
  Så frestande som det är, överansträng dig inte själv. En positiv balans mellan arbete och privatliv minskar stressnivåerna och ökar din mentala tillfredsställelse.

 5. Ta dig tid för träning
  Att få din kropp att röra sig är mycket viktigt för att behålla din mentala och fysiska hälsa. Minst 30 minuter per dag ger dig märkbara resultat.

 6. Schemalägg tid för att koppla av
  Verkligen, schemalägg det! Välj en avkopplande aktivitet du gillar: promenader, yoga, läsa en bok eller meditera. Oavsett vad som hjälper dig att slappna av!

 7. Skydda din hud
  Kasta på en hatt och solglasögon när solen är ute. Använd solskyddsmedel året runt på utsatt hud, som ditt ansikte och händer.

Investera i ditt immunförsvar, god mental och fysisk hälsa och en lycklig inomhusmiljö genom att odla vitaminrik färsk mat i ditt hem med Botanium.


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras