Botanisk Vega

Det finns en ökande efterfrågan på sätt att odla din egen mat. I ett modernt hektiskt liv kan det vara din sista prioritet att ta hand om en anläggnings behov. Och även om du har tid kanske du inte vet hur du håller den vid liv. Njut av att odla örter eller chili utan ansträngning. Botanium Vega tar hand om växten åt dig tack vare automatiserad, jordfri odling. Botanium Vega har en bredare design än sin föregångare med plats för upp till fyra växter. 


Inbyggd vattentank med automatisk vattning

Vega har en vattentank med plats för 5 liter vatten. Jämfört med vår första Botanium är detta 1.3 gånger volymen och 5% mer vatten per växt. (om du odlar fyra växter i den). Tack vare detta varar vattnet i många veckor.

Vega vattnar automatiskt dina växter flera gånger om dagen. Vi har också gjort det möjligt att ändra detta schema så att du kan få det att vattna varje timme eller bara en gång varje dag. 

 

Jordfri trädgårdsarbete - mer produktiva växter

Botanium Vega använder jordlös - så kallad hydroponic - trädgårdsteknik för att odla växter från utsäde. Detta har många fördelar - växterna kan växa större med mindre rötter och de kommer också att växa snabbare efter skörden.

Detta gör det också möjligt för Vega att automatiskt vattna växterna utan att behöva mäta fukten i jorden.

 

Appanslutning + inbyggd lampa

På populär begäran är vår nya Botanium Vega ansluten till din smartphone med Botanium-appen. Använd den för att få aviseringar när du behöver fylla på den och för att övervaka din Botanium när du är hemifrån.

Vi inkluderar också ett kraftfullt 20 watt LED-växande ljus som gör att du kan växa var som helst - även under den mörka vintern. Den kan justeras i höjd och styras via Botanium-appen. 
Botanisk Vega

Lorem Ipsum har varit branschens standardrapport sedan 1500-talet

x