Ny marknads- och kommunikationschef

Ny marknads- och kommunikationschef

Botanium utvidgar sitt team med en entreprenörsinnad marknads- och kommunikationschef. Jessica Svensson är en del av teamet sedan februari 2020 och kommer att leda Botanium in i nästa fas av sin positionering som den hemodlingande lösningen.

Botanium är ett teknikföretag som grundades i Stockholm 2016 av en grupp designers och ingenjörer med en passion för att skapa innovativa produkter som gör att alla kan odla sin egen mat utan att äventyra deras moderna livsstil. Botanik strävar efter att påskynda och förenkla trädgårdsskötsel, så att alla kan bli odlare.

Jessica har en bakgrund inom marknadsföring och entreprenörskap och har många års erfarenhet av digital marknadsföring och online-publik. Tillsammans med Botanium-teamet bestående av Johannes Roselius VD, Rasmus Tretow medgrundare och Daniel Tärning Sales manager är planen att utveckla och stärka företagets produkter och varumärke globalt.

”Jag håller alltid ögonen öppna för rika lärandemiljöer och snabbt rörliga fält där jag kan utveckla och utöka min kunskap. Jag tycker om att diskutera lösningar och idéer, jag lägger ett stort värde på förtroende och starka, äkta relationer. Jag ser fram emot att vara en del av Botanium-teamet och att arbeta tillsammans i en framtidsinriktad verksamhet. ” - Jessica Svensson, marknads- och kommunikationschef, Botanium AB.

Förutom att döda sin basiljväxt utan att odla den i ett botanium är hon också en champagnevän och expert och har ett personligt mål att lära sig franska under året. Välkommen Jessica!


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras