Möt laget - Jessica Gilck

Möt laget - Jessica Gilck

Jessica är en 30 år gammal självutnämnd champagnekännare. Hon har en bakgrund inom marknadsföring och entreprenörskap och har många års erfarenhet av digital marknadsföring och online-publik.

Hur började din resa på Botanium, vad väckte ditt intresse?
Jag började som marknadschef och kommunikationschef på Botanium i februari i år (2020) och blev verkligen imponerad av produkterna. Det som verkligen väckte mitt intresse för Botanium är hydroponics skönhet, hur lätt det är och hur det gör det möjligt för alla att bli odlare i stadsmiljöer. Jag tycker också om att vara en del av ett lovande start-up.

Hur spenderar du din fritid?
Jag gillar att umgås med familj och vänner. Jag reser så ofta jag kan och gärna till Champagne i Frankrike. Jag älskar också naturen och gillar att tillbringa helgerna utomhus med min familj och min hund.

Kan du berätta något som många inte vet om dig?
Jag avvisar aldrig en utmaning. För några år sedan gjorde jag min första vandring någonsin och valde att börja med Kilimanjaro. Det är det högsta berget i Afrika och det högsta enskilda fristående berget i världen, 5,895 meter över havet. Det var en kraftfull känsla att stå på toppen och se ut över horisonten.

Vad tycker du om ditt jobb?
Jag älskar att skapa innehåll som väcker intresse, inspirerar och skapar aktivitet.

Vad värdesätter du i en ledare?
Jag lägger stort värde på tillit och starka, äkta relationer.

Låt oss avsluta med några snabba och roliga frågor.

Om du hade en supermakt, vad skulle det vara?
Jag skulle gärna kunna förverkliga människors högsta önskemål (om deras avsikter är bra). Är det ens en supermakt? Annars väljer jag att kunna tala alla olika språk i världen.

Vad är ditt motto i livet?
"Champagne är det enda vinet som lämnar en kvinna vacker efter att ha druckit den." - Madame de Pompadour

Det här eller det där:

Kaffe eller te
Stad eller Landsbygden
Dog eller Cat
Morgonen eller natt
Bok eller e-bok
Lägenhet eller hus
Födelsedag eller jul
Telefonsamtal eller text
Vin eller öl (champagne)
Blind eller Stänga
Netflix eller YouTube
Pop eller Indie
KONDITIONSTRÄNING eller vikter
Simning eller sola
Jogging eller Vandring
E-handel eller handla i en butik
Passagerare eller Driver
Toalettpapper: Över eller Under
TV-program eller Filmer
Kött eller grönsaker

Tack, Jessica!


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras